YELLOWFEED HSG
Het ORIGINELE `Surinaamse Gevaar!!` | info@yellowfeed.nl
Koppelwedstrijd Waal
YellowFeed HSG organiseerde op Zondag 22 Oktober een Last Minute koppelwedstrijd op de Waal in Wamel op de strekdam.

 
Bij een eerdere koppelwedstrijd in Mei van dit jaar  hebben we met 28 koppels hier gevist en dat was toen duidelijk teveel , veel koppels verloren toen veel materiaal door de oude kribben die hier vroeger hebben gelegen of delen ervan die er nog liggen.

18 koppels was het maximale aantal voor deze wedstrijd zodat alle koppels 40/45 meter uit elkaar zouden zitten. 
Jammer dat er Zaterdagmiddag nog even doodleuk 3 koppels afmelden , als we dat eerder hadden geweten hadden we ze nog verder uit elkaar kunnen zetten , had voor de visvangst van vandaag waarschijnlijk niet heel veel uitgemaakt maar toch...
 
Zoals altijd waren ook nu de verwachtingen weer hoog , we weten dat hier niet de gewichten als van de kribben vandaan zullen komen maar de Waal is de Waal en daar zwemmen nou eenmaal hele dikke vissen rond.

Edwin Lagarde heeft afgelopen Zondag hier nog gevist en wist toen nog 27 Platte en 3 Winde`s te vangen en 4 deelnemers uit Duitsland zijn hier van de week gaan trainen  en hun vingen veel èn grote Voorns...ze zijn er dus wel... Overigens zou Edwin meevissen met zijn zoon Marc maar door een ongelukje op het werk moest hij helaas wegens zijn rug afmelden , succes met herstellen Edwin.
Voor de zwaarste vis van vandaag was er een extra gesponserde prijs , een doos met HSG producten t.w.v. € 115,00 , het was het koppel Verlee/ Van de Berge die er met deze prijs vandoor gingen met een Winde van maar liefst 3 kilo en 20 gram.

 
Nou , dat waren zo`n beetje de hoogtepunten van deze wedstrijd.....verder was het eigenlijk gewoon dramatisch slecht. 
Lasitza/Sonjè wisten als enige koppel meer dan 10 kilo vis te vangen , voor de rest was het schrapen voor een visje , enkele koppels hebben zelfs 6 uur lang geen beet gezien.
Tel daar nog even een bak regen bij op gedurende zo`n beetje de gehele dag en een code Oranje qua wind en voor je het weet komen de visparaplu`s voorbij drijven in het midden van de Waal....even een lollig moment zo tussendoor voor de deelnemers maar wel minder lollig voor Peter Christiaens want die is zijn plu kwijt. 
 

Beide vakken worden vandaag gewonnen door dezelfde winnaars als van de laatste 2 wedstrijden , Jurgen Lasitza en Dirk Sonjè winnen vak A met iets meer dan 10 kilo en vak B word gewonnen door Fred Verstrepen en Bart van Dijke uit Belgie met 5.200 kg , een "lichtelijk" verschil met de YellowFeed 2-daagse van enkele weken terug die ze wonnen met maar liefst 195 kilo!
 
De wegers hadden het vandaag in ieder geval een stuk makkelijker , wel jammer van de gewichten natuurlijk maar goed...ook dit is wedstrijdvissen en als we altijd 100 kilo vingen was de lol er ook zo af.....of misschien ook niet.
 
De eerste 5 per sector :
 
Sector A :
 
1 Lasitza / Sonjè            10.690 kg
 
2 Zocher / Altenschmidt   4.570 kg
 
3 Speet / Jolink               4.110 kg
 
4 Urbaniak / Winkler        3.790 kg
 
5 Schrött / Hahn              1.510 kg
 
 
Sector B :
 
1 Verstrepen / Van Dijke   5.200 kg
 
2 Van de Berge / Verlee    4.670 kg
 
3 Kaisers / Geldermann    2.930 kg
 
4 Schulz / Schwierczok    2.290 kg
 
5 Chumman / Schwerz     1.700 kg
 
 
Bedankt aan de mensen van Hotel Restaurant `t Veerhuis , Boer van Gruijthuijsen die met zijn trekker kwam opdraven nadat een koppel met de bus vastzat in de modder ,  Roland van Aalderen van Sportvisserij Nederland voor de detailkaarten van het parcours en Thomas Schwerz die zoals altijd de bestellingen Casters/Pieren voor de deelnemers verzorgd.

 
Dit was de laatste wedstrijd voor dit jaar , de eerstvolgende wedstrijd die op de agenda staat is de Waal-Cup 2018 , een competitie op de Waal over 3 weekenden die 20 Mei 2018 van start gaat , verdere info over dit evenement volgt , tot dan!!
 
Dennis en Andrea 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 Oktober Koppelwedstrijd Langsdam in Wamel

 

 

 
 
YELLOWFEED HSG organiseert op Zondag 22 Oktober 2017 een Last-Minute koppelwedstrijd aan de Waal.
 
 
- Datum : 22 Oktober 2017
 
- Wedstrijdwater : De Waal in Wamel op de strekdam ( Langsdam )
 
- Inschrijfgeld : € 60,00/koppel.
 
- Poule : Incl. 1 : 5
 
- Vissen in 2 vakken.
 
- Hengelkeuze : Vrij.

 
- Loting en prijsuitreiking :
 
 Hotel Restaurant ’t Veerhuis
 Veerweg 2
 6659 KD  Wamel
 
- Tijdstip Loting : 08.00 uur.
 
- Vissen van 10.00 tot 16.00 uur.
 
Informatie en inschrijven : 
 
- Dennis Chumman +31(0)612203404
 
- Ger Huisken +31(0)651423907
 
- info@yellowfeed.nl
 
- Bij inschrijving kunnen tevens Pieren en Verse Casters besteld worden ;
  
- Knippieren Mix € 15,00/kilo
 
- Casters € 9,00/liter
 
- 4 leefnetten per koppel verplicht.
 
- Aas : Geen muggenlarven of gekleurde maden.
 
- Laat geen rotzooi achter op de visplek.
 
- Dode vis word niet gewogen , teveel dode vis is diskwalificatie.
 

^