YELLOWFEED HSG
Het ORIGINELE `Surinaamse Gevaar!!` | info@yellowfeed.nl
HSG XXL

HSG Brassen XXL


YellowFeed HSG brengt met ingang van februari een nieuw feedervoer op de markt. BRASSEN XXL is ontwikkeld in samenwerking met de Duitse feederspecialist Jürgen Schulz.

 

 
De nieuwe `Schulz` mix is in het seizoen 2017 uitvoerig getest op diverse wateren in Nederland en Duitsland en heeft al voor de nodige overwinningen gezorgd ( o.a. YellowFeed-Cup 2017  69 kilo, Koppelwedstrijd Brakel  99 kilo, CenterparcsCup 139 kilo..)
Brassen XXL is een traag werkend voer waar ook weer stimulators aan zijn toegevoegd met eigenlijk maar 1 `werkend` moment en dat is wanneer het uit de voerkorf "ploft". De mix zorgt ervoor dat wanneer het voer genoeg water heeft opgenomen, het als het ware uit de korf "explodeert". Met de juiste hoeveelheid water kun je bij het aanmaken zelf uitmaken of het voer dan 3 seconden...of 10 seconden in de korf blijft zitten; kwestie van een paar keer oefenen en een kind kan de was doen.
Zoals alle HSG producten is ook bij HSG Brassen XXL belangrijk dat je voldoende tijd besteed aan je voer bij het aanmaken. Het moet niet alleen om zeven uur ‘s morgens goed aanvoelen, maar ook na twee of vier uur vissen. Voer dat net is natgemaakt en door de zeef is gedrukt voelt op dat moment goed aan maar droogt uiteindelijk in. Een keer per uur een beetje voer voor je in het water gooien en als er dan deeltjes blijven drijven moet het dus wat vocht bij. Als het voor je neus blijft drijven dan doet het dat ook op je voerplek en dat is nu net weer niet de bedoeling.
Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit verse ingrediënten en sommige producten worden vers gemalen voordat ze het voer in gaan en "lijken" hierdoor makkelijker verzadigt te zijn met vocht. Zoals gezegd droogt voer altijd nog in en als je het te snel aanmaakt zit je uiteindelijk met `te droog voer` te vissen.
Neem gewoon 30 minuten de tijd om je voer klaar te maken; druk het drie of in ieder geval minimaal twee keer door de zeef voordat de wedstrijd begint en dan weet je zeker dat in ieder geval je voer op orde is.
Als er voorns gevangen moeten worden, voeg er dan gemalen of gegrilde hennep aan toe. Bij harde stroming of grote dieptes ( of in de warmere maanden) voeg er dan de Gele Kaboemba en/of de Rode Kaboemba aan toe voor een betere kleefkracht. ( 75 - 100 gr/kg)
Brassen XXL is net als de andere HSG voeren compleet en er hoeft enkel nog water aan toegevoegd te worden , de testen tot dusver bevestigen in ieder geval al de naam van het voer BRASSEN XXL

^