YELLOWFEED HSG
Het ORIGINELE `Surinaamse Gevaar!!` | info@yellowfeed.nl
HSG wedstrijden

De geplande 2 daagse koppelwedstrijd van 12 en 13 September gaat niet door , ook de verdere activiteiten die waren gepland voor dit jaar komen te vervallen.

Zoals bekend was het parcours geblokkeerd door de eigenaar vanwege de vele `recreanten` die het niet al te nauw namen met de regels , hierdoor is er voor iedereen een groot slot op het hek gekomen en dus ook voor ons.

We kunnen echter wel melden dat we vanaf volgend jaar gelukkig weer welkom zijn en dat we onder strikte voorwaarden weer gebruik mogen maken van het weiland waarvoor we zeer dankbaar zijn ( Zeker aan de persoon die zich voor ons heeft hard gemaakt en de eigenaar heeft weten te overtuigen dat het zeker niet de `wedstrijdvissers` zijn die de rommel achterlaten , bedankt Dirk!)

Tot volgend jaar!

YellowFeed HSG FeederTeam

_________________________________________________________________________________________

 

 

 ***YELLOWFEED CUP 2020 GAAT NIET DOOR**

 Helaas hebben we deze beslissing genomen omdat er tè veel onzekerheden zijn. Niet alleen vanwege alle Corona perikelen , ook het parcours is nog altijd afgezet door de boer. We kunnen weliswaar vissen maar mogen niet in de weilanden rijden waardoor de nummers 33 t/m 42 erg ver moeten lopen. Sommige zullen dit geen probleem vinden maar het overgrote deel zal hier niet veel zin in hebben...ja , we hebben allemaal een transport systeem maar met de aanwezige afrasteringen hebben deze weinig nut.

Dan is er teveel onduidelijkheid over het wel of niet nodig hebben van een (evenementen) vergunning van de betreffende gemeente , daar hebben we zelfs met 2 verschillende gemeentes te maken....het risico op boetes daar zit niemand op te wachten.

Dan is het bij ons niet alleen het organiseren van het vissen zelf , ook de avonden zorgen we dat die worden ingevuld aangezien 75% van de deelnemers uit Duitsland en Belgie komen...we willen het evenement tot in de puntjes kunnen verzorgen maar naar onze mening is dat voor nu even niet mogelijk.

De wedstrijd zat al geruime tijd vol en de deelnemers die zijn ingeschreven hebben voorrang bij inschrijving voor de YellowFeed Cup 2021

YellowFeed HSG FeederTeam

_________________________________________________________________________________________                

 YELLOWFEED HSG WEDSTRIJD-INFORMATIE :

 

- Inschrijven voor alle wedstrijden via info@yellowfeed.nl of Dennis Chumman op   0031(0)612203404

- Opgeven is ook meedoen , niet aanwezig zonder geldige reden is alsnog betalen.

- Alle wedstrijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur mits anders aangegeven.

- Deelnemers kan gevraagd worden om te assisteren bij het wegen.

- Iedere deelnemers dient 2 leefnetten bij te hebben , voor koppelen is dit dus 4 stuks.

- Rode maden en muggenlarven zijn niet toegestaan.

- Voeren alleen met de voerkorf.

- Neem altijd een kar mee.

- Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldige vispas.

- Laat geen rommel achter op de visplek!

- Houd rekening met het aanwezige vee , bedenk dat wij bij hun op bezoek zijn.

- Aas e.d. kan bij inschrijving besteld worden.

 

 

 

^